Τα πάντα για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ
tzoker-post.jpg

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ ΟΠΑΠ 2727 – 14/03/2024

Στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (κλήρωση 2727) οι τυχεροί αριθμοί είναι οι 27, 5, 2, 15, 42 και τζόκερ ο αριθμός 19.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του ΤΖΟΚΕΡ της σελίδας μας ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ σε σύνολο 2726 κληρώσεων έχουμε τις εξής εμφανίσεις:

Αριθμοί Εμφανίσεις
27 311
5 307
2 290
15 299
42 299
Tζόκερ Εμφανίσεις
19 141

Ποιός τρόπος επιλογής αριθμών στο θεωρείται κατάλληλος ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα;

Αυτό αποτελεί μια σκέψη που απασχολεί άπειρους παίκτες πριν συμμετέχουν σε μια κλήρωση οποιουδήποτε παιχνιδιού αριθμών. Σύμφωνα με τους κανόνες του ΤΖΟΚΕΡ τα κέρδη για τις κατηγορίες ΙΙΙ(4+1) ,IV(4), V(3+1), VII(2+1) και VIII(1+1) είναι αντίστοιχα 2.500 , 50 , 2, 2 και 1,5 ευρώ. Σε αυτές τις κατηγορίες τα αποδιδόμενα κέρδη είναι προκαθορισμένα για κάθε κλήρωση και δεν εξαρτώνται από τον αριθμό στηλών που συγκεντρώθηκαν.

Αντίθετα, στις κατηγορίες Ι(5+1) και ΙΙ(5) τα κέρδη που αποδίδονται εξαρτώνται από τις συνολικές στήλες στην συγκεκριμένη κλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι στις κατηγορίες αυτές τα κέρδη ενός δελτίου ΤΖΟΚΕΡ εξαρτώνται από το πόσες στήλες έχουν παιχτεί πανελλαδικά για την κλήρωση αυτή. Όσες περισσότερες στήλες παιχτούν τόσο μεγαλύτερα κέρδη μπορεί να έχουν οι κατηγορίες αυτές(στην κλήρωση αυτή) αλλά αυξάνεται και αυξάνεται η πιθανότητα διαμοιρασμού κερδών μεταξύ παικτών που θα έχουν νικηφόρο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στην ίδια κατηγορία.

Μία προσέγγιση σχετικά με το ποιός θεωρείται ο κατάλληλος τρόπος επιλογής αριθμών στο ΤΖΟΚΕΡ είναι ότι οι αριθμοί καλό είναι να επιλέγονται τυχαία. Αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ παίζουν συμμετρικά, δηλαδή επιλέγουν νούμερα που έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους. Παίζοντας τυχαία ένα δελτίο έχουμε ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας με κάποιον που παίζει συμμετρικά. Η διαφορά είναι ότι παίζοντας τυχαία υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες να μην μοιραστούμε τα κέρδη με άλλους παίκτες στις κατηγορίες επιτυχιών Ι και ΙΙ που ενδέχεται να νικήσουν στην κλήρωση.

Το Paixto.gr σας εύχεται καλά κέρδη!