Τα πάντα για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ
tzoker-post.jpg

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ ΟΠΑΠ 2638 – 20/08/2023

Στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ με αριθμό κλήρωσης 2638 κληρώθηκαν οι αριθμοί 26, 41, 28, 16, 17 και τζόκερ ο αριθμός 10.

To ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι αριθμών του ΟΠΑΠ στο οποίο κληρώνονται 5 αριθμοί από ένα πεδίο 45 αριθμών (1 έως 45) και 1 αριθμός από ένα πεδίο 20 αριθμών(1 έως 20).

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε στην κλήρωση με διάφορους τρόπους όπως απλή στήλη, πλήρη και τυποποιημένα συστήματα.Οι κληρώσεις του παιχνιδιού γίνονται κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τον ΟΠΑΠ. Τα αποτελέσματα των κληρώσεων μπορείτε να τα παρακολουθείτε από την αρχική μας σελίδα αλλά και από την σελίδα ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για οποιοδήποτε αποτέλεσμα κλήρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σε κλήρωση και πως τους διάφορους τρόπους παιχνιδιού επισκεφθείτε τις οδηγίες για ΤΖΟΚΕΡ που παρέχονται από το Paixto.gr πατώντας εδώ.

Επίσης από τη σελίδα μας μπορείτε να παράγετε ένα κουπόνι της αρεσκείας σας, να το εξάγετε σε PDF αρχείο ώστε να παίξετε τους αριθμούς σε κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ. Η δυνατότητα αυτή δίνεται σε έξι παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ για απλή στήλη ή πλήρες σύστημα. Αφού κάνετε τις επιλογές σας μπορείτε να εξάγετε το κουπόνι σας. Δοκιμάστε αυτήν την δυνατότητα πατώντας εδώ.

Το Paixto.gr σας εύχεται καλά κέρδη!